MVV-BZSV

Geplaatst op 01-12-2019 18:18.

MVV’69 wint eenvoudig van BZSV uit Borne en kent beste 1e seizoenshelft in het 51-jarig bestaan van de club! De ploeg van trainer Visscher staat op een stevige 8e plaats met 13 punten uit 10 wedstrijden.

Marle 30-11-2019 MVV’69 vs BZSV 4-0.

Nadat de pupil van de week de bal feilloos achter de goalie van BSZV schoot ging de wedstrijd van start en gelijk was duidelijk wat MVV wilde: tegenstander bij de keel grijpen en niet meer loslaten. MVV was veruit de betere deze middag en BSZV was absoluut niet bij machte om het de oranje brigade het enigszins moeilijk te maken. In de 10e minuut kreeg MVV de mogelijkheid om de score te openen. Jesper Grotenhuis bracht met een prima steekbal Stefan Eektimmerman 1 op 1 met de keeper, helaas voor MVV ging de bal net aan de verkeerde kant van de paal langs. MVV bleef balbezit houden en probeerde met prima voetbal gecombineerd met lange ballen BSZV de eerste dreun te geven. MVV komt in minuut 21 op voorsprong, een uitrap van keeper Haselhorst komt terecht bij Stefan Eektimmerman en kan zo doorlopen richting doel. Hij maakt met een lage schuiver de 1-0. Paar minuten later is het Joeri kosters met een vrije trap aan de zijkant van de 16 meter, keeper reageert alert en tikt de bal naast de paal. BZSV krijgt op geen “poot” de grond de eerste helft en veel verder dan corners en wat zondagschoten op de zaterdag komen de blauwitters uit Borne niet. Minuut 39 is het Berry Grotenhuis met een geweldige goal die de 2-0 op het bord zet, een vrije trap beland bij Berry voor de voeten randje 16 en met binnenkant voet schiet hij de bal perfect over de keeper van BZSV heen. 2-0 een dik verdiende tussenstand!! Nog geen 2 minuten later schiet Joeri Kosters de bal keihard op de paal na een voorzet van Stefan Eektimmerman en komt BZSV goed weg. Net voor rust is het de keeper van BZSV die met een geweldige redding een schot van Jesper Grotenhuis uit zijn doel rammelt.

Na de thee hetzelfde spelbeeld, MVV is de betere. BZSV komt weinig tot niet voor in het spel, wel krijgt BZSV iets meer grip in de wedstrijd maar veel last heeft MVV hier niet van. Minuut 51 is het Berry Grotenhuis die de 3-0 noteert met een prima bal van Stefan Eektimmerman zet hij Berry 1 op 1 met de keeper en Berry rond beheerst af. Minuut 58 verlaat Stefan Eektimmerman het veld voor Jesse Ekkel. De 2e helft krijgt MVV veel mogelijkheden maar is vaak de laatste pass onvoldoende. Jesse Ekkel legt de bal rond minuut 60 terug op Berry maar met een prima redding wordt de bal tot corner verwerkt. Minuut 65: de 2e wissel voor MVV, aanvoerder Rick Heisterkamp verlaat het veld voor Mart Roelofs. BZSV heeft een kleine 10 minuten dat ze wat proberen te forceren en zijn ze wat vaker te vinden op de helft van MVV. De laatste wissel van MVV komt rond minuut 70, Jeroen Thijs komt binnen de lijnen voor Jesper Grotenhuis. Paar minuten later is het Steijn Roelofs die met een mooie actie de zijkant van de 16 in dribbelt helaas is zijn voorzet net te scherp voor de inkomende Jeroen Thijs. Eigenlijk moet MVV hier met grote cijfers winnen maar zijn ze te slordig in de laatste fase van de wedstrijd. Net voor het laatste fluitsignaal is het Jeroen Thijs die de 4-0 op het scorebord zet! Een dikverdiendeoverwinning en een geweldige start van de 1e helft van de competitie! Na de wedstrijd ging de oranje trein verder met feestvieren, er stond een teamuitje gepland en een biertje smaakt altijd beter na een gewonnen wedstrijd!. Volgende week is de laatste uitwedstrijd van dit jaar dan gaan de mannen van trainer Visscher op bezoek bij gedeeltelijk koploper Blauw Wit uit Holten 15:00 uur is de aanvang en hopelijk zien we u dan weer!!