Geen punten voor 't Tweede

Geplaatst op 15-09-2007 20:17.

Op deze zonnige middag werd er gevoetbald tegen HHC 6. De witte reserve-shirts waren al uit de kast gehaald, complete tenue's aangetrokken, omdat we bij voorbaat al wisten dat HHC in oranje speelde. Blijkt het opeens zo te zijn dat zij ook al witte shirts aan hadden. En dat kostte weer allemaal onnodig veel tijd, maar desondanks kon er toch rond de klok van half een begonnen worden.

We hadden de luxe van 3 wissels, waarvan er in de 2e helft nog een 4 persoon bij zou komen. Helaas viel Herald al met enkele minuten uit, wegens een spierblessure. Jan S. verving hem op de linksback. De eerste helft van de wedstrijd werden er veel kansen weggegeven, zodoende werd er 3 maal gescoord door HHC door fouten.

In de tweede helft werden er weer 3 wissels toegepast, en kon men van start gaan. Marle kwam nu wel meer aan het voetballen toe, en was ook véél aanwezig op de helft van de tegenstander. Dit leidde tot meer kansen dan in de eerste helft, maar ze werden niet af gemaakt. Het doelpunt wat door MVV namens René Winters was gemaakt, kwam uit een penalty toen Jan G. onderuit werd geschoffeld. HHC scoorde hierna nog 1x, en werd de einduitslag 1-4 een feit.