VV Hellendoorn E3 - MVV '69 E1

Geplaatst op 17-09-2007 14:34.

Zaterdag 15 september mocht E1 's ochtends om 9 uur aantreden op sportpark De Voordam in Hellendoorn. De weergoden waren ons gunstig gezind en met de nieuwe aanwinst in de persoon van Tom Marsman konden we vol vertrouwen beginnen aan deze derby. E1 ging direct hard van start. Joeri bracht de stand al snel op 0-1 en ook het tweede doelpunt voor Marle werd gemaakt door Joeri. Hellendoorn had veel moeite de sterke verdediging van Marle te doorbreken maar wist toch een goal te scoren. Jeroen bracht ons vervolgens vanuit een corner op een 1-3 voorsprong. Door knap samenspel kon Jeroen nog 3 maal voor rust scoren. Ruststand dus 1-6.

Na de rust speelden onze jongens én dame onvermoeibaar door, hoewel bij vlagen leek alsof de fut er een beetje uit was. Of het nu kwam omdat we dachten dat de wedstrijd al gewonnen was of dat onze koppies al bezig waren met de rally…….wie zal het zeggen. Toch hielden we de wedstrijd in onze hand en wisten Tom, Jeroen, Rainald en Garin allemaal nog een doelpunt te maken. Robin mocht zich gezegend voelen dat het zonnetje scheen want hij zal zich stierlijk verveeld hebben als goalie en had zich met koud weer never nooit warm weten te houden. E1 heeft de eerste 3 punten van de competitie binnen gesleept. Hopelijk dat er nog veel zullen volgen. Potentie is in ieder geval ruim aanwezig.