MVV'69 te sterk voor SVZW!!

Geplaatst op 19-09-2007 19:00.

De dames van MVV moesten het afgelopen zaterdag opnemen tegen SVZW.
Het werd een mooie en spannende wedstrijd. Na 2 minuten spelen werd het al 1-0 door Anita Veurink.
In de 10e minuut kwam de tegenstander op 1-1.
MVV bleef goed voetballen en kregen wat kleine kansen, na een verdedigingsfout kon Anita Veurink in de 24e minuut de 2-1 laten aantekenen tot de rust, na wat kansen heen en weer bleef het 2-1.

In de tweede helft was het SVZW dat de wedstrijd dicteerde. De ploeg uit Wierden kreeg enkele goede kansen om de stand gelijk te trekken, maar door goed keeperswerk van Sanne Pastink, en het slordig omspringen met de kansen bleef het 2-1. MVV kreeg door wat uitvallen nog wel wat mogelijkheden om te scoren, helaas werd hier niet uit gescoord. Door hard te blijven vechten en knokken kon MVV de score van 2-1 over de streep trekken en werd er gewonnen van een ploeg, waar het afgelopen seizoen nog 2 keer fors van werd verloren.

Beste Speelster: Anita Veurink