Dames MVV '69 te sterk voor Blauwwit

Geplaatst op 24-09-2007 11:20.

De dames van MVV begonnen te slap aan de wedstrijd waardoor Blauwwit binnen 10 minuten 2 grote kansen kregen, maar door goed keeperswerk van Sanne Pastink bleef het 0-0.
Hierna nam MVV het heft in eigen handen en begonnen goed te spelen en werd het na 15 minuten 1-0 door Anita Veurink. De ene naar de andere kans volgden elkaar op, het was Good Old Gerdien Kosters die met een zuivere hattrick in de 18e, 23e en 30e minuut de score op 4-0 zette. Tot aan de rust werd er niet meer gescoord.

Na de thee hetzelfde verhaal, Blauwwit was eerst gevaarlijk dicht bij een doelpunt, MVV herpakte zich hierna en dicteerde de wedstrijd, er volgde vele goede mogelijkheden en moesten wachten tot er 70 minuten voorbij waren en het 5-0 werd door Lisanne Tighelhoff. De score had hoger kunnen of moeten uitvallen, maar door slordig omspringen met de kansen of door dat iedereen een doelpuntje wilde maken, bleef het 5-0 en herstelden de dames van MVV zich uitstekend na de nederlaag van vorige week!!

Beste Speelster: Gerdien Kosters