MVV'69 wint van Enter Vooruit

Geplaatst op 30-09-2007 15:35.

De dames van MVV'69 begonnen ijzersterk aan de wedstrijd, vanaf het begin was het éénrichtingsverkeer. Na 10 minuten werd het 0-1 door Lisanne Tighelhoff, MVV bleef geconcentreerd voetballen en kregen diverse kansen om de score uit te bouwen, dit lukte ook na 20 minuten wederom door Lisanne Tighelhoff. Tot aan de rust bleef MVV goed en behouden spelen mede door aanwezigheid van good old Gerrie Pekkeriet en Gerdien Kosters.

Na de rust werd het spel van MVV minder, mede door het slechte veld en dat sommige dames conditioneel enkele steken lieten vallen, toch was het MVV dat de wedstrijd bleef dicteren, na 55 minuten werd het door een schitterende aanval 0-3 door Anita Veurink. Hierna zakte de wedstrijd van beide kanten wat weg. MVV kreeg nog enkele goede kansen maar hieruit werd niet meer gescoord. In de 85e minuut redde Enter Vooruit de eer om 1-3 te scoren.
Al met al een terechte overwinning voor MVV'69.

Beste Speelster: Gerrie Pekkeriet