meisjes C verdiend gewonnen

Geplaatst op 02-10-2007 19:01.

Maandag 1 oktober hadden wij een vrienschappelijke wedstrijd tegen v.v. Hellendoorn MB. Deze meisjes voetballen in de B maar hebben net zo als ons ook alle wedstrijden nog verloren.

We begonnen deze wedstrijd met vol goeie moed. Gea deed ook haar eerste wedstrijd weer mee naar een blessure, dat was voor een aantal dames echt heel fijn, ze hadden er een fijn gevoel bij. We begonnen dus ook direct erg aanvallend. We kregen een aantal mooie kansen. maar er ging er geen één in tot dat Melanie de bal voor haar voeten kregen en de 1-0 scoorde. Wat waren we met z'n allen blij dat we eindelijke onze eerst doelpunt (in de competitie hebben we nog nooit gescoord) vlak daarna scoorde Gea de 2-0 dat was dan ook de rust stand. Anita had dus in het goal niet echt veel te doen, ze riep me al wat ze moest doen, ze had het erg koud. na de rust zakten we iets af of hellendoorn zette iets meer bij dat kan natuurlijk ook. maar die kwamen ook een paar keer gevaarlijk voor het goal. Ook wij kregen de nodige kansen. daarvan werd er weer ééntje door Melanie benut en werd het 3-0. ook werd er nog een kans van Hellendoorn benut die maakten de 3-1. Dit was dan ook de eindstand.

we hebben een leuke pot gevoetbalt. Iedereen heeft ook goed haar best gedaan ga zo door dames, zo komen we er wel.