bekerwedstrijd

Geplaatst op 24-10-2007 22:10.

Op deze woensdagavond werd de bekerwedstrijd MVV E1 tegen Hellendoorn E2 gespeeld op sportpark “de Leemkamp”. Nadat de beide teams gereed stonden om af te trappen, gaf scheidsrechter Gerrit Huisjes het sein dat de wedstrijd kon beginnen. MVV begon sterk en gaf vanaf het begin aan wie deze avond de dienst uitmaakte. Dit resulteerde na 10 minuten in een voorsprong. Vanaf ongeveer 25 meter was het Koen Hutterd die met een fantastisch schot en onhoudbaar voor de keeper van Hellendoorn het Marlse team op voorsprong zette. Hierna werd de druk op het doel van Hellendoorn alleen nog maar vergroot, al kwam Hellendoorn er af en toe nog gevaarlijk uit maar ja, bij MVV hebben we een “dame”achterin staan, die moet je eerst drie keer passeren voor je aan scoren toe komt. De ruststand bleef dan ook 1 – 0. Ook na rust het zelfde beeld, een veel sterker MVV maar door veel slordigheden werden de kansen niet benut. Maar nadat Tom op aangeven van Jeroen de 2 – 0 had gemaakt, was de ban gebroken. Tom maakte binnen een minuut de 3 – 0, waarna Raynald en Jeroen de eindscore bepaalden op 5 – 0. Complimenten voor de spelers die deze avond fantastisch hebben gevochten voor deze overwinning, en met dit resultaat een ronde verder zijn.