TVC'28 maatje te groot voor MVV'69

Geplaatst op 04-11-2007 19:37.

Het dameselftal moest vanmiddag aantreden tegen het sterke elftal van TVC'28 uit Tubbergen, dat eigenlijk niet in deze klasse thuis hoort. Toch kon MVV de eerste helft uitstekend tegenstand geven, na wat kleine kansjes voor de thuisclub en een grote kans voor de gasten na tien minuten, was het Lisanne Tighelhoff die vanaf 20 meter in de 16e minuut de bal in de kruising schoot en het 1-0 werd. Hierna was het TVC dat steeds meer druk begon te zetten en werd het na 25 minuten 1-1. MVV probeerde van alles om het de gasten zo moeilijk mogelijk te maken en slaagde daar redelijk goed in, toch werd het 5 minuten voor rust door een verdedigingsfout toch 1-2.

Na de pauze werd al snel duidelijk waarom de ploeg uit Tubbergen op de 1e plaats staat. Via uitstekend positiespel kwam de ploeg al snel op 1-3 en was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. De thuisploeg kreeg door uitvallen nog enkele goede mogelijkheden, maar hieruit werd niet gescoord. In de 65e minuut werd het 1-4 en 6 minuten later werd het zelfs 1-5. MVV moest oppassen om niet met grote cijfers te verliezen en slaagde daarin redelijk goed. Toch werd het uiteindelijk nog 1-6 na 85 minuten spelen uit een uitstekende aanval van TVC. Voor MVV was TVC duidelijk een maatje te groot en moet het zich op de wedstrijd van aanstaande zaterdag uit naar SP.Rijssen richten.

Beste speelster: Dionne Tighelhoff