C1 stopt sportlust in winnende reeks

Geplaatst op 06-11-2007 14:55.

Op zaterdag 3 november werd er om 11 uur afgetrapt in Vroomshoop. Tegenstander was Sportlust Vroomshoop, een geduchte tegenstander. Maar er werd vol goede moed afgetrapt. Na een heen en weer geloop kwam er een lange bal op de BEUM. En die had de schoenen verkeerd om aan dus een fantastische GOAL. Maar de stand werd na een slecht gedekte corner gelijk getrokken. En zo was de 1e helft voorbij. We kregen een bakkie thee zonder lepeltjes op het veld. En in de 2de heflt was het 1 richtings verkeer naar helaas de goal van MVV maar door goed verdegings werk waarbij als keeper mijn verdediging wil bedanken werd er stand gehouden. MVV speelde in de 2de helft ook tegen de scheids die de broer van de trainer van Sportlust was. Hij floot als een kip zonder kop. Sportlust had het daardoor in de 2de helft makkelijker en dat is nog licht uitgedrukt. Maar 1-1 is een goed resultaat. Tot ziens bij de volgende wedstrijd. Groeten C1 sterk in derby werk.