Groep 3, verlies moet je kunnen incasseren

Geplaatst op 10-11-2007 21:12.

Hallo mensen (wederom),

Misschien een beetje laat, maar beter laat dan nooit moet je maar zeggen. Vorige week (3 november) stond de "derby" tegen Gelselaar op het programma. Waarom een derby hoor ik iedereen zeggen? Omdat we beiden het goed doen in de onderste regionen. Iedereen was volledig gemotiveerd hiervoor en dat resulteerde in de nodige geldboetes, want traditie moet je nu eenmaal in stijl houden.

Maar goed om half 1 hadden we 11 man in de weide staan en ook nog een aantal reserves, wat wou je nog meer, een luxe probleem voor groep 3. Onze spits (goaltjesdief) was niet aanwezig ivm iets zakelijks (gaan we verder niet op in), waardoor het kon gebeuren dat de rust bereikt werd met een 0-4 achterstand. Hoewel onze goaltjesdief er de 2e helft wel was, werd het uiteindelijk toch nog 0-7. Een derby die nooit echt een derby geworden is.

Na afloop was toch iedereen goed gemutst, of dat door de wedstrijd kwam, denk het zelf van niet, maar het kwam door het feit dat er na de wedstrijd nog even met de gehele groep gegeten zou worden. Terwijl het spel van de dames werd bekeken, werd door de zakelijke spits een attribuut ter ontbranding gebracht, waarmee de toon van de dag werd gesteld. Dat dit het spel van de dames niet ten goede kwam bleek later wel, de dames verloren hun “derby” tegen de koploper (uitslag is mij niet bekend).

Om ongeveer half 4 kwam er een auto het terrein oprijden, met daarin het eten voor die middag, hutspot, met wortel, ui, spareribs, worst en jus. Dit allemaal mogelijk gemaakt door de volgende sponsors: Jampie Doldersum en Kamphuis Poot- en Consumptieaardappelhandel. Nadat iedereen al de nodige drankjes tot zich had genomen werd er beslag gelegd op enkele tafels waarna het eten tot een ieder werd genomen. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het perfect smaakte en dat dit zeker een vervolg zal krijgen ook gezien de andere reacties van de overige groep 3 leden.

Hoe gek het ook klinkt, er werd niet nagepraat over de wedstrijd, maar er werd al weer vooruit gekeken naar de volgende gebeurtenis, het 25e jarig huwelijk van ons Herman (vrijlink) die al 25 jaar gelukkig is getrouwd met Gerda. Dat dit door groep 3 gevierd zou worden, dat mag duidelijk wezen en die avond had ook iedereen veel plezier en de drank vloog er letterlijk door (maar dan ook letterlijk). Tijdens deze avond werd ook het 1e exemplaar van de welbekende groep 3 kalender gepresenteerd, die vakkundig werd samengesteld door de groep. Als men interesse mocht hebben in de enige, echte groep 3 kalender, dan kan men zich melden bij de afdeling marketing, de heer Arjan Kamphuis. Die zal u dan verder helpen.

Dat de kalender goed ontvangen werd, bleek wel later die avond, toen het cadeau door de groep werd overhandigd aan het bruidspaar. U snapt natuurlijk ook wel dat over de rest van de avond niet meer gesproken wordt, dat blijft zoals altijd binnen de groep. Bij ons geen crisis hoor !!

Tot zover wederom een verslag van de belevenissen van de enige echte groep, Groep 3. Wij danken onze sponsors die de middag tot een succes hebben gemaakt door geheel kosteloos dit feestmaal ter beschikking te stellen, dus Jampie en de Familie Kamphuis (niet jij Arjan) bedankt hiervoor namens de gehele groep.