MVV '69 verliest onverdiend van ASV '57

Geplaatst op 17-11-2007 19:49.

MVV '69 kwam flitsend uit de startblokken in de uitwedstrijd tegen ASV '57, hetgeen in de eerste minuut al een grote kans opleverde voor Leon Jansen of Lorkeers, maar deze miste het doel van dichtbij.
In het vervolg van de eerste helft bleef MVV '69 de bovenliggende partij, al hoewel ASV '57 er af en toe in de counter gevaarlijk uit kwam. Dit resulteerde na een kwartier in een bal op de paal buiten bereik van MVV '69-keeper Dyon Fikkert.
Vervolgens kreeg MVV '69 met name via Wim Stevens nog enkele goede kansen, waarbij hij één keer de lat raakte en een andere keer hoog over schoot.
De rust ging hierdoor in met een 0-0 stand.
Ook na de rust was MVV '69 de betere, hetgeen in de 50e minuut de 0-1 voorsprong opleverde toen Chiel Jansen of Lorkeers een voorzet van Ronald Sasbrink met het hoofd bekwaam afrondde.
De vreugde was echter van korte duur, toen de spits van ASV '57 twee minuten later profiteerde van slordig wegwerken bij MVV '69 achterin.
Het bleef vervolgens een open wedstrijd, met de beste kansen voor MVV '69, maar deze werden niet benut.
In de vierde minuut van de blessuretijd profiteerde ASV '57 wel van een buitenkansje, zodat MVV '69 ondanks een goede wedstrijd met een kater uit Aadorp vertrok