D1 doet goede zaken

Geplaatst op 13-04-2008 16:51.

Hier eindelijk een verslag van de D1 .

Op zaterdag 12 april moesten we voetballen tegen Bergentheim D3.

Dit was de koploper voor aanvang van de wedstrijd en wij stonden tweede dus wij konden goede zaken doen om eerste te worden. De wedstrijd begon een beetje gestrest. Ze zagen er een beetje tegenop, omdat het een belangrijke wedstrijd zou worden. Sommige jongens van Bergentheim leken wel 15 maar waren nog maar 12. De wedstrijd begon en Jasper kreeg een goeie kans en maakte hem goed af. Daarna werd er goed overgetikt door MVV .Van daaruit kwam er weer een doelpunt gemaakt door Nick. Met de rust was het twee nul. En Jelle zei tegen de jongens hou ze onder druk. En neem de tijd en rustig blijven. Na de rust kwamen er nog wel wat kansen voor ons, maar werden nog niet benut,maar door er goed voor blijven te knokken. Werd er door een goede ingooi van Lars een doelpunt gemaakt door Nick. De eindstand is 3-0 geworden. Dennis nog bedankt voor het fluiten. En de grote aanwezigheid van het publiek ook bedankt voor het steunen voor ons team. We moeten nu nog drie wedstrijden als we die winnen worden we kampioen.