B1 Troeft Nijverdalse Zwaluwen Af

Geplaatst op 26-09-2008 19:47.

Donderdag 25september 18.15 de wedstrijd De Zweef B3 – Mvv’69 B1 begint onder leiding van een matige scheidrechter. Onze beste man kende alle jongens en dames van de tegenstander. En het zou ons dan ook niks verbazen als hij trainer of leider van hun was.

Afijn de wedstrijd startte prima want de keeper van De Zweef dacht dat hij de bal kon onderscheppen maar ons Petertje kon er nog niet met z’n tenen bij en scoorde zo weer eens een keertje. De wedstrijd hobbelde verder op een matig tot redelijk veld. De Zweef had een paar snelle jongens die ook wel wouden scoren. Helaas ging dat toen nog niet door. Mvv was weer eerst aan de beurt en Jol schoot weer prima raak 2-0. Hierna volgde een duidelijk overwicht voor de Marlese jongens. Dit betaalde zich uit in een mooie 3-0.

Nu was het toch wel weer even tijd voor de scheids om even de bal op de stip te leggen om een eredoelpuntje alvast veilig te stellen. De penalty was totaal niet verdient trouwens. Mark kreeg van een dame een stevige duw en Mark verloor z’n evenwicht waardoor zijn hand de bal raakte. Maar ja bij De Zweef zien ze dat natuurlijk direct als een penalty. Prima 3-1 en niks aan de hand voor Mvv. Maar toch sloeg de paniek in de linies toe bij Mvv. Sommige onder ons dachten dat we de punten al binnen hadden en hadden geen zin meer om te fouten goed te maken. Tot ergernis van Marinus die veel ballen moest goed maken en hij liet dit ook even goed horen.

Met in de rust een lekker bakkie thee op het veld werden er complimenten uitgedeeld maar ook waarschuwingen. De scheid lokte vervelende situaties uit en we moesten daar van oude wijze Erik ons niks van aantrekken. Nou dat deden we dan maar niet.

In de 2de helft liep de Zweef steeds meer achter de feiten aan en dit liep tot de 7-1 uit. Jordy Bannink en Lars Jol waren beiden aansprakelijk voor een paar schitterende treffers.
Mvv moest ook nog een paar keer de adem inhouden. Bij 2 kansen was het dan ook bijna raak. 1 keer moest Jordy Bosch ruimen en de 2de keer gleed Remco de bal uit de 16 weg.
Nou morgen tegen Rohda C6 deze wedstrijd begint om 10.00 op sportpark de Leemkamp.
Zorg dat u er bent.
En ohja Mark de verslagen komen er heus wel maar toch bedankt voor je leuke stukje:P

Good Goan
Mvv’69 B1