MVV '69 - Bruchterveld 2 - 1

Geplaatst op 29-11-2008 19:43.

Het begin was van beide kanten aftastend.
Het vertoonde spel was in het begin niet denderend en al in de 20e minuut keek MVV tegen een achterstand aan. Het doelpunt werd gescoord na een verdedigingsfout door Jarno Otter. Tot aan de rust kreeg Bruchterveld nog wel een paar aardige kansen, maar die werden “vakkundig” om zeep geholpen. En bovendien keepte Arjan Klein weer een ouderwets goede wedstrijd. Na de rust een heel ander beeld. MVV streed voor elke meter en drong veel meer aan. In de 47e minuut was het raak. Chiel Jansen of Lorkeers tikte de bal binnen en daarmee steeg het zelfvertrouwen van MVV. Ze gingen erin geloven dat er meer te behalen viel. Zodoende was het ook voor de toeschouwers een heerlijk spannend partijtje om naar te kijken. In de 60e minuut omspeelde Chiel Jansen of Lorkeers zijn tegenstander, zag Ronald Sasbrink geheel vrij staan en gaf een perfecte pass die prachtig werd afgerond door Ronald. 2 – 1. Dolle vreugde op de tribune en in het veld. Hierna golfde het spel op en neer met kansen over en weer. Toen bijna 10 minuten verstreken waren na de reguliere speeltijd en scheidsrechter Westenbroek voor het einde floot van deze sportieve wedstrijd, was alles wat MVV een warm hart toedraagt, in een juichstemming. De eerste 3 punten uit een gewonnen wedstrijd waren binnen. Man of the match was Chiel Jansen of Lorkeers.
Ik hoop en verwacht dat de spelers hierdoor hun zelfvertrouwen hebben opgekrikt. En met volle overtuiging van hun eigen kunnen de volgende wedstrijden tegemoet kunnen zien. Het publiek was de winnaar maar jullie inzet verdient ook alle lof. Bij deze.