MVV deelt de punten met SVV

Geplaatst op 28-02-2010 11:16.

Op zaterdag 20-02-2010 kreeg het eerste elftal van M.V.V. '69 een nieuw tenue ( Shirts, Broeken en Sokken ) inloopshirts en nieuwe sporttassen aangeboden door de sponsor van het eerste team. De sponsor van het eerste team is al sinds jaar en dag Garagebedrijf Piksen uit Marle.Uiteraard waren de spelers en het bestuur van M.V.V. '69 hier heel erg blij mee.
Hiervoor willen we Garagebedrijf Piksen uit Marle heel hartelijk bedanken. Al met al voor de spelers van M.V.V. '69 een extra reden om in de tweede helft van de competitie met frisse moed de tegenstander weer gemoed te treden.
De wedstrijd van die middag tegen het tweede team van Hulzense Boys werd dan ook gewonnen met 0-1. Een leuke opsteker.

Zaterdag 27 februari 2010 - S.V.V.'56 1 - M.V.V. '69 1
Na de lange winterstop stond de competitie wedstrijd tegen S.V.V. '56 1 op het programma. De nummer drie van de ranglijst. Een mooie gelegenheid om te kijken of de Marlenaren de winterstop goed waren doorgekomen.

Vanaf het begin was het een op en neer gaande wedstrijd waarin wel veel strijd werd geleverd maar echt goede scoringsmogelijkheden leverde niet op. Wel kwam S.V.V. '56 een paar keer gevaarlijk voor het doel. Maar dit leverde voor hen geen doelpunten op. Vlak voor het rustsignaal in de 48 ste minuut kreeg M.V.V.'69 een vrije trap net buiten de zestien. Deze werd afgeweerd door de mannen van S.V.V.'56 maar de afgeketste bal kwam voor de voeten van Ronald Sasbrink. Deze wist hier wel raad mee en plaatste de bal netjes in de rechterkant van het doel. 1-0 voor M.V.V.'69. Dit was ook de ruststand.

Na de rust waren de mannen van S.V.V.'56 niet van plan om met deze stand genoegen te nemen en gingen fel van start. Dit leidde al na enkele minuten tot een prima schot die op de lat belandde. Hier kwamen de M.V.V.-ers goed weg. Na ongeveer 20 minuten in de twee helt was er weer een goede mogelijkheid voor S.V.V.'56, maar deze bal ging er ook niet in. In de 28 ste minuut tweede helft was het dan zover uit een rommelige situatie voor het doel van M.V.V.'69 maakte Hendriks de 1-1. De mannen van S.V.V. '56 drongen wel sterk aan en kregen nog een paar goede mogelijkheden om de winst veilig te stellen. Maar tot doelpunten kwam het niet. Vlak voor het eindsignaal kreeg M.V.V.'69 nog een goede mogelijkheid om de winst mee te nemen naar Marle. Maar door de vermoeidheid kwam de Marle speler een teenlengte te kort om de winnende treffer op het scorebord te brengen.
De eindstand bleef dan ook 1-1. Al met een mooi punt voor M.V.V.'69 waarin dit keer de werklust wel werd beloond.

Man of the match: Chiel Jansen of Lorkeers