OVC'21 te sterk

Geplaatst op 17-10-2010 22:02.

Zaterdagmorgen 9 uur verzamelden de spelers van de E1 zich bij de kantine van MVV’69, om gezamenlijk naar Ommen af te reizen om daar te spelen tegen OVC’21 E2. Een tegenstander die samen met ons de vierde plek in de competitie innam. Dus een wedstrijd om naar uit te zien. Nadat we op het nieuwe sportpark in Ommen aankwamen, werden we hartelijk ontvangen en naar de kleedkamer begeleid. Nadat iedereen klaar was om naar buiten te gaan werd er binnen eerst de opstelling bekend gemaakt. Ook werd er besproken hoe we het de tegenstander moeilijk moesten maken door samen aan te vallen maar ook samen te verdedigen zodat we gelijk geen doelpunt tegen zouden krijgen. Toen we buiten kwamen viel de weersomstandigheden niet mee. Een koude wind waaide over het kunstgrasveld en daarbij ook nog de regen, werkte niet in het voordeel van de spelers. De scheidsrechter besloot om ook maar gelijk te beginnen met de wedstrijd zodat een ieder niet te koud werd. Vanaf het beginsignaal was het OVC die de dienst uitmaakte. MVV dat in de eerste helft tegen de wind in moest voetballen,had veel moeite met het kunstgrasveld en een fanatieke tegenstander. MVV kreeg de bal niet weg en na 10 minuten was het OVC dat verdiend op voorsprong kwam. MVV kwam er maar zelden uit, het was constant OVC die mogelijkheden creëerde. De ruststand was dan ook 3-0.

Na de rust ging het van onze kant wat beter. We kregen een aantal kansen maar gescoord werd er deze morgen helaas niet. OVC die ook de tweede helft het betere van het spel had, scoorde er lustig op los, waardoor de eindstand 6-0 werd. Veel spelers waren verkleumd door de kou en wilden niets liever dan snel naar binnen onder een lekkere warme douche.