Thuisnederlaag tegen SVV '56

Geplaatst op 01-11-2010 09:59.

Deze middag de thuiswedstrijd tegen S.V.V.'56. Vanaf het begin namen beide ploegen een afwachtende houding in en wilden geen van beiden een vroege tegentreffer incasseren. Gaande weg de wedstrijd kreeg sibculo wat meer overwicht op het spel. Dit leidde in de 33 ste minuut tot de 0-1 voor S.V.V. '56. Daarna waren de M.V.V.-ers de weg een beetje kwijt en gaven de mannen van S.V.V.'56 twee kadootjes waar deze wel raad mee wisten. in de 38 ste minuut werd het hierdoor 0-2 en in de 41 ste minuut 0-3. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust probeerden de Marlenaren nog wel wat terug te doen, maar echt gevaarlijke situaties voor het doel van Sibculo kwamen er niet. Halverwege de tweede helft wist S.V.V.'56 echter wel te scoren en kwam de stand op 0-4. twee minuten daarna was het al weer raak en kwam de 0-5 op het scorebord. Hiermee was de wedstrijd wel gespeeld en konden de mannen uit Sibcolo weer drie punten aan hun totaal toevoegen. Voor M.V.V.'69 bleef er niets anders over dan genoegen te nemen met deze grote nederlaag.

Al met al een wedstrijd om niet te lang bij stil te blijven staan want volgende week staat de wedstrijd tegen D.K.B. 1 op het programma. We kunnen ons beter alvast concentreren op deze wedstrijd om daar een goed resultaat te halen.