Bruchterveld - MVV '69

Geplaatst op 21-11-2010 19:17.

In het begin van de wedstrijd was het Bruchterveld die het doel van de tegenstander zocht. Dit leidde ertoe dat al in de 15e minuut de 1-0 op het scorebord kwam. Na een behoorlijke fout in de M.V.V.'69 defensie wist Bruchterveld 1 optimaal te pofiteren. Gaande weg de eerste helft kon M.V.V.'69 wat meer aanvallende acties op de mat leggen. Er kwamen wat kleine kansjes, maar gescoord werd er niet. De ruststand was 1-0.

Na de rust was het wederom Bruchterveld 1 die de druk op de M.V.V.'69 defensie opvoerde. In de 52ste minuut werd de bal van rechts goed voorgegeven en hard ingeschoten. de 2-0 voor Bruchterveld 1 was een feit. Halverwege de tweede helft kreeg Bruchterveld 1 een hoekschop. De bal werd voorgegeven en een speler van Bruchterveld 1 werd hierbij omver geduwd in het strafschopgebied van M.V.V,'69. Strafschop voor Bruchterveld. Door goed keeperswerk van de doelman van M.V.V.'69 bleef het 2-0 voor Bruchterveld. Daarna kreeg Bruchterveld 1 wat meer kansen en in de 81ste minuut werd de 3-0 gescoord na een keurig stiftballetje van een Bruchterveld 1 speler. Hier mee was de wedstrijd gespeeld. Echter in de 89 ste minuut ging een speler van Bruchterveld 1 hard door op de keeper van M.V.V.'69. Deze wist zich even niet te beheersen en reageerde zich af op deze speler. De speler van Bruchterveld 1 kreeg de gele kaart voor zijn actie en de M.V.V.'69 doelman kon het veld geblesseerd verlaten, echter wel met een rode kaart op zak. De eindstand bleef 3-0.