Nieuw Leusen - Mvv 69

Geplaatst op 30-01-2011 16:41.

Nieuw Leusen - Mvv 69 29-01-11

Om 15:00 vond de aftrap plaats tussen Nieuw Leusen en Mvv.
We wisten niet veel van Nieuw Leusen dus we gingen er naar toe met de gedachte om iedergeval een goede pot neer te zetten. De eerste 10 minuten was het beetje aftasten van beide kanten. Nadat Nieuw Leusen een paar kansen had gehad in de eerste 10 minuten nam Mvv het initiatief en controleerde de wedstrijd volledig. Uit een indraaiende corner van Jan Heuver schoot een verdediger van Nieuw Leusen de bal achter zijn eigen Keeper 0-1. Mvv combineerde goed en kreeg veel ruimte over de flanken. De beide back's Marck links en Leendert jan rechts konden veel mee opkomen. Na een strakke voorzet kwam de bal bij Erwin terecht en probeerde hij de bal in te koppen. Door weinig kracht kwam de bal niet richting de goal maar voor zijn rechter voet en kon hij de bal nog net de kruising in schieten 1-2. Na de rust was het nog een 10 minuten goed voetbal van Mvv. Daarna werd de lange bal gehanteerd en was het geen goed voetbal meer. Bij vlage waren er nog mooie combinaties en kwam er nog een bal voor de voeten bij Herald Hutterd 1-3. Nieuw Leusen ging meer druk zetten en schoof een speler extra naar voren. Mvv hield goed stand maar kreeg toch nog 1 tegen treffer. Eindstand