MVV '69 verspeelt plek aan ASV '57

Geplaatst op 12-02-2011 21:05.

Deze middag de wedstrijd A.S.V. 57 1 tegen M.V.V. 69 1 . Op deze koude zaterdagmiddag kon er prima gevoetbald worden op het kunstgras van A.S.V. 57.

In het begin van de wedstrijd waren de ploegen behoorlijk aan elkaat gewaagd en beide ploegen speelden op de volledige winst. Na over en weer wat kansen was het A.S. V. 57 die in de 35 ste minuut de 1-0 liet aantekenen door eeen doelpunt van de Jong. De Marlenaren gingen niet bij de pakken neerzitten en in de 44ste minuut werd de stand weer in evenwicht gebracht door een doelpunt van Sasbrink in de 44 ste minuut. Al met al waren de betere kanden in de eerste helft toch voor A.S. V. 57.

Na de rust ging M.V.V. 69 voortvarend van start en was het wachten op de voorsprong voor de Marlenaren. Dit bleef echter uit doordat in de 60 ste minuut de bal op de stip ging na een overtreding op een speler van A.S. V. 57. Meijer wist hier wel raad mee en zette A.S.V. 57 op een 2-1 voorsprong. Daarna ging M.V.V. 69 nog eens vol op de aanval. Er kwamen wel wat kansjes, maar gescoord werd er niet. Wel was het A.S.V. 57 die in de slotfase van de wedstrijd nog een bal via de binnenkant van de doelpaal naar de andere doelpaal toch niet in het doel zag gaan. De eindstand bleef 2-1 voor de mannen van A.S.V. 57.

Volgend week de uitwedstrijd tegen Sp Lemele 1.