Kraker tegen de koploper

Geplaatst op 14-02-2011 16:52.

Zaterdag 12 februari stond de wedstrijd tegen S.V.Z.W. gepland. Op papier een hele zware wedstrijd. S.V.Z.W. had nog geen wedstrijd verloren en stond boven aan.

Om half 1 vond de aftrap plaats en al snel bleek dat het goed te doen was om tegen S.V.Z.W. te voetballen. Wat minder goed was: De scheidsrechter. De beste man had waarschijnlijk een slechte dag en floot wanneer het niet moest en liet het na wanneer er wel gefloten moest worden. Mvv had er even wat moeite mee maar besloot uiteindelijk om de scheidsrechter links te laten liggen en zelf de touwtjes in handen te nemen. Mvv leek de wedstrijd goed onder controle te hebben. Toch kwamen de Marlenaren op een 1-0 achterstand. Nog voor rust wist Mvv nog op gelijke hoogte te komen 1-1.
S.V.Z.W. had in de rust 2 spelers ingebracht die in de buurt van de 2 meter kwamen. 1 van deze spelers wist kort na rust een corner in te koppen 2-1. Mvv liet zich niet van de wijsbrengen en begon heel goed te voetballen en te combineren. Daarentegen begon het wat stroever te gaan bij S.V.Z.W. ze gingen tegen zichzelf en de scheidsrechter voetballen. Ook de grensrechter van S.V.Z.W. vond het nodig om na een zuivere goal het veld in te komen. Mvv wist de wedstrijd te keren en de koploper van het veld te vegen met een grootse score van 2-6.