Koploper Kloosterhaar haalt de punten even op in Marle

Geplaatst op 28-02-2011 15:17.

In het begin van de wedstrijd namen beide ploegen een wat afwachtende houding aan. Geen van beide ploegen wilde verrast worden door een snelle tegen goal. Gaande weg de eerste helft kreeg Kloosterhaar wat meer grip op de wedstrijd en in de 23 ste minuut bracht Boshove de stand op 0-1 voor Kloosterhaar. De Marlenaren zochten daarna wel de aanval, maar tot goede scoringskansen leidde dit niet. Wel kreeg Kloosterhaar in de 42 ste minuut nog een strafschop toegekend nadat een speler van Kloosterhaar net binnen de zestien meter werd aangetikt. Dit buitenkansje was voor Drenten geen probleem om de 0-2 voor Kloostehaar op het scorebord te brengen. Dit was tevens de ruststand. Na de rust ging Marle weer op zoek naar het doel van de tegenpartij echter gescoord werd er niet. Wel was het Kloosterhaar die in de 58 ste minuut de 0-3 wist te scoren door een prima doelpunt van Jonkhans. Hiermee was de wedstrijd eigenlijk wel gelopen en was de winnaar voor deze middag bekend. De Marlenaren hadden echter geen rekening gehouden met het kwartiertje van Drenten van Kloosterhaar. Deze speler wist nog drie maal te scoren in het laatste kwartier van de wedstrijd en werd de eindstand uiteindelijk 0-6 voor Kloosterhaar. Voor Drenten van Kloosterhaar was dit een geslaagde middag om zijn doelpuntentotaal bij de amateurs wat op te vijzelen. Hij staat op dit moment inmiddels op een riante eerste plaats als topscorer in de amateurklasse.