DKB - MVV '69

Geplaatst op 06-03-2011 19:15.

In de uitwedstrijd tegen D.K.B. nam M.V.V. 69 in het begin een wat afwachtende houding in. De Marlenaren wilden niet al vroeg in de wedstrijd een tegentreffer incasseren. Toch liep het anders, want in de 22 ste minuut was het Wolterink die de 1-0 voor D.K.B. scoorde. Daarna ging M.V.V. 69 in de aanval en dit leidde al in de 29 ste minuut tot een doelpunt voor M.V.V. 69. Een vrije trap werd door Sasbrink omgezet in de 1-1 stand. Wel werd de bal nog even van richting veranderd waardoor deze onhoudbaar was voor de keeper van D.K.B. De Marlenaren bleven daarna goed doorgaan maar de ruststand bleef 1-1. Vanaf het begin van de tweede helft ging M.V.V. 69 gewoon door met aanvallen en al in de 52 ste minuut kwam M.V.V. 69 op voorsprong door een mooie kopbal van Stevens. 1-2. Zou het dan vandaag toch lukken om de volle winst mee te nemen naar Marle? Gaande weg de tweede helft nam de aanvalsdrift van de Marlenaren echter af en kreeg D.K.B. weer wat kansen. In de 70 ste minuut was het ter Horst van de D.K.B. die de 2-2 liet aantekenen. Een hoekschop werd goed ingekopt door ter Horst. Daarna werd het weer wat rommelig in de defensie van M.V.V. 69 en dit gaf van Dijk van D.K.B. de gelegenheid om in de 78 ste minuut de 3-2 te scoren voor D.K.B. Hier bleef het verder bij en weer stond M.V.V. 69 met lege handen.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen E.N.C. '09.