MVV '69 - ENC '09

Geplaatst op 13-03-2011 19:42.

Op deze mooie zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen E.N.C.'09. Vanaf de aftrap ging M.V.V.'69 in de aanval en kreeg ook een overwicht op het spel. Er kwamen wel enkele kleine kansjes voor de Marlenaren, maar gescoord werd er niet. Ook de mannen van E.N.C.'09 kwamen in de eerste helft niet tot scoren. De ruststand bleef dan ook 0 - 0..

Na nog wat peptalk in de rust moest het karwei dan in de tweede helft worden geklaard. Maar in de 50 ste minuut kreeg E.N.C.'09 een hoekschop. Deze werd terug gelegd op de zestien en vandaar werd deze volgens mij weer voor gezet. Er was echter niemand die de bal nog raakte en tergend langzaam liep deze bal via de binnenkant van de paal in het doel. 0-1 voor E.N.C.'09. Doelpuntenmaker was Torny. Daarna werd er door M.V.V.'69 flink druk gezet naar voren, echter ook nu kwamen de Marlenaren niet tot scoren. In de 90 ste minuut kwam er nog wel een bal op de lat van E.N.C.'09 maar daar bleef het verder bij. De eindstand was dan ook 0 - 1.

Volgende week de uitwedstrijd tegen Quick '20 uit Oldenzaal.