MVV knokt zich langs Hoonhorst

Geplaatst op 19-03-2011 22:01.

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Hoonhorst E2 op het programma. De aftrap vond plaats om kwart voor negen plaatselijke tijd. De wedstrijd werd gespeeld op het hoofdveld van Mvv, dus een mooie gelegenheid om ook bij deze wedstrijd ons mooie score bord te gebruiken. Nadat Jarno Thijs voor het beginsignaal had gefloten kon de wedstrijd van start gaan. In het begin was het voor beide teams nog wat aftasten maar gaande weg de eerste helft nam Mvv dan toch het initiatief. Na enkele mogelijkheden was het dan na een kwartier voetballen dan toch raak. Na een goed opgezette aanval kwam de bal bij Stijn Hegeman die de bal vol op de wreef nam waarna deze in de linkerbovenhoek verdween, 1 – 0 voor Mvv. Dit was ook tevens de ruststand, na een goede eerste helft.

De tweede helft begon net als vorige week weer te slap, veel balverlies en dat leverde gelijk een aantal mogelijkheden op voor de tegenpartij. Maar Daan onze keeper was ook deze morgen weer een sta in de weg voor het team uit Hoonhorst. Gaandeweg de tweede helft werd het spel weer wat beter, en uit de eerste de beste mogelijkheid was het Steijn Roelofs die de 2 – 0 scoorde. Niet veel later was het de spits van Hoonhorst die de aansluitingstreffer maakte. Mvv schakelde weer een tandje bij en Jesper scoorde door enkele spelers uit te kappen de 3 – 1. Maar de tegenstander gaf nog niet op, en na een aanval van de gasten werd de bal niet goed uitverdedigd, en zo zette de spits van Hoonhorst het tweede doelpunt op zijn naam, 3 – 2. Hierna nam Mvv het heft in handen, en onze laatste man Stijn Hegeman, zette zijn tweede doelpunt in Mvv dienst op zijn naam. Hierna was het verzet gebroken, en maakte Mvv hier gebruik van. Jesse Ekkel was het die in de slotfase het net nog twee keer wist te vinden en hierdoor de eindstand van 6 – 2 op ons score bord wist te zetten. Een prima prestatie van het gehele team dat met de week beter gaat samenspelen, en dat resulteert meteen in twee overwinningen. Volgende week weer een thuiswedstrijd, dan tegen Wijhe e4, dus ouders en verdere supporters vroeg uit de veren want de wedstrijd begint om kwart voor negen. Komt allen om onze spelers aan te moedigen.