Blessuretijd nekt MVV '69

Geplaatst op 20-03-2011 15:11.

Deze middag de uitwedstrijd tegen Quick '20. Vanaf het begin was het Quick'20 die snel duidelijk wilde maken dat zij deze middag middag de punten in Oldenzaal wilden houden. Quick '20 was voortdurend in de aanval en de Marlenaren moesten zich beperken tot verdedigende acties. Ondanks dat er enkele goede gelegenheden kwamen voor Quick '20 kwamen zij toch niet tot scoren. De Marlenaren hielden prima stand. De ruststand bleef dan ook 0-0. Na de rust was het weer Quick'20 die in de aanval ging maar tot scoren kwamen zij echter niet. Gaande weg de wedstrijd kreeg M.V.V.'69 wat meer grip op de wedstrijd en dit leidde tot een paar doelmogelijkheden. Deze werden echter niet benut. De aanvallen van Quick'20 leidden lange tijd niet tot een doelpunt en de Marlenaren raakten er steeds meer van overtuigd dat er deze middag een punt meegenomen werd naar Marle.

Na 90 minuten was de stand nog steeds 0-0. Echter in de 95 ste minuut kreeg Quick'20 een prima mogelijkheid toen de spits van Quick'20 in buitenspelpositie toch door mocht gaan. Hij wist met dit cadeautje wel raad en bracht de stand op 1-0 voor Quick'20. Daarna werd er nog even heen en weer gespeeld en was de wedstrijd afgelopen.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen Gramsbergen.