SVV '56 - MVV '69

Geplaatst op 10-04-2011 19:30.

Vanaf het begin een open wedstrijd. Beide ploegen waren bereid om er een mooie wedstrijd van te maken. In het begin kwamen er over en weer wat kleine kansjes. Dit bleef zo tot de 22 ste minuut. toen was het Rene Wessels die de 1-0 voor S.V.V. 56 scoorde. Daarna weer kansen voor beide ploegen om voor de rust nog wat aan de stand te veranderen, maar dit lukte niet. de ruststand bleef 1- 0. Na de rust een zelfde beeld. Echter in de 53 ste minuut kregen de Marlenaren de bal niet weg uit de zestien en uiteindelijk resulteerde dit in een eigen doelpunt van de Marle defensie 2-0 voor S.V.V. '56. Daarna zochten de Marlenaren weer de aanval en dit leidde tot een paar mooie mogelijkheden waabij de keeper van S.V.V.'56 een paar keer de tegentreffer wist te voorkomen. Echter in de 79 ste minuut was het weer Rene wessels van S.V.V.'56 die de 3-0 binnen tikte. Hiermee was de wedstrijd gelopen. Dit bleef ook de eindstand.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen D.K.B. om 14.30 uur.