Haarle E1 - Mvv E1

Geplaatst op 10-04-2011 20:58.

Vandaag was onze tegenstander Haarle E1. Een eerste blik op de ranglijst gaf aan dat dit een gelijkopgaand duel kon worden. Na het beginsignaal was het toch Haarle dat het initiatief nam. Door veel feller te spelen kregen deze jongens in de beginfase de beste mogelijkheden, maar door goed keeperswerk van Daan kwamen de Haarlernaren nog steeds niet tot scoren. Maar na vijftien minuten ging het alsnog mis voor Mvv. Een goed opgezette aanval werd keurig afgerond door de blonde middenvelder van Haarle en deze was ook tot het einde van deze wedstrijd de beste speler van het veld. Hierna kregen de spelers van Mvv in de gaten dat er meer moest gebeuren om hier nog met een positief eind resultaat van het veld te stappen. Mvv stroopte de mouwen op, er werden duels gewonnen en we kregen mogelijkheden. Onze spits Steijn kreeg de bal passeerde de laatste man en scoorde beheerst de gelijkmaker. Maar Mvv wilde voor rust meer, na enkele goede mogelijkheden was het steeds weer de keeper van Haarle die voorkwam dat Mvv scoorde, maar ook Haarle kwam er steeds gevaarlijk uit en deze jongens kregen ook kansen. Maar voor rust werd er ondanks vele kansen over en weer niet gescoord. Ruststand 1 – 1.

Na rust het zelfde spelbeeld. Twee hard werkende teams die allebei wilden winnen. De wedstrijd bleef gelijk opgaan met kansen aan beide kanten. Na tien minuten in de tweede helft bouwde Mvv via het middenveld op aan een achteraf fantastische aanval. De bal werd op het middenveld onderschept, deze werd doorgespeeld op Steijn die de bal diep speelde op Jesse die op zijn beurt een tegenstander te kijk zette de bal op Steijn gaf en met een uithaal de op dat moment verdiende voorsprong scoorde, 1 – 2. Op dat moment had Mvv de wedstrijd onder controle en Haarle wist eigenlijk weinig kansen te creëren, maar uit het niets was het weer de middenvelder van Haarle die de bal voor de voeten kreeg en verwoestend uithaalde, 2 – 2. Hierna kregen de Haarlernaren weer moed en gingen op jacht naar de voorsprong, met wat geluk kregen ze die ook en werd het 3 – 2. Met nog acht minuten te gaan was het Mvv dat weer op jacht ging na de gelijkmaker, na enkele mogelijkheden en een schot op de lat was het Haarle dat met een counter de eindstand op het bord zette, 4 – 2, na een mooie en spannende wedstrijd dat volgens de trainer van Haarle ook in het voordeel van Mvv beslist had kunnen worden.