Competitie winnend afgesloten

Geplaatst op 08-05-2011 21:08.

Deze middag de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen Bruchterveld. Vanaf het begin ging M.V.V.'69 in de aanval. Dit leidde er toe dat al in de zesde minuut de 1-0 tot stand kwam. Een bal werd van links hard voor het doel gebracht. Hierdoor was een verdediger van Bruchterveld even de kluts kwijt en kopte de 1-0 in eigen doel. de Marlenaren waren er blij mee. Daarna een op en neer gaande wedstrijd met kleine kansjes voor beide ploegen. Gaande weg de eerste helft voerde Bruchterveld de druk wat op en door goede combinaties kregen zij wat kansen. Verder dan de zestien kwamen zij veelal niet en de meeste doelpogingen kwamen dan ook van buiten de zestien meter. Hier wist de M.V.V.'69 doelman wel raad mee. De ruststand bleef dan ook 1 - 0 voor M.V.V.'69.

Na de rust een aanvallend Bruchterveld die met de achterstand geen genoegen wenste te nemen. De Marlenaren beperkten zich veelal tot verdedigende activiteiten en probeerden met snelle uitvallen de mannen van Bruchterveld te verrassen. De beste kansen in de tweede helft waren voor Bruchterveld maar gescoord werd er niet. In de 75 ste minuut weer een snelle uitval val M.V.V.'69.op Ronals Sasbrink. Deze wist de keeper van Bruchterveld te omspelen en bracht de 2 - 0 voor M.V.V.'69 op het scorebord. Hierna werd de druk door Bruchterveld flink opgevoerd, echter de Marlenaren hielden prima stand. Tot een doelpunt voor Bruchterveld kwam het niet, dit mede door prima keeperswerk van de M.V.V.'69 doelman Arjan Klein. Na 90 minuten stond de stand van 2 - 0 nog steeds op het scorebord en kon M.V.V.'69 eindelijk weer eens drie punten toevoegen aan het puntentotaal.