Marle begint competite met nederlaag in Enschede

Geplaatst op 04-09-2011 12:24.

Achilles Enschede - M.V.V. 69 Op deze warme zaterdagmiddag de start van de nieuwe competitie op het kunstgras van Achilles Enschede. Vanaf het begin was het Achilles Enschede die net even wat feller op de bal was dan de M.V.V-ers. Dit leidde al in de achtste minuut tot de 1-0 door een doelpunt van Kloostermans. Hij was net iets eerder bij de bal dan de doelman van M.V.V. 69 en tikte de bal binnen. In de 27 ste minuut was het Beumer die de 2-0 scoorde en in de 38 ste minuut maakte ter Horst er 3-0 van. Allemaal doelpunten doordat de mannen van Achilles Enschede wat feller op de bal waren en te gemakkelijk door de defensie van M.V.V.69 konden combineren. Dit was ook de ruststand. Na de rust eigenlijk een zelfde beeld waarbij de Marlenaren wel meer tegenstand boden maar echt uitgespeelde kansen kwamen er voor hen niet. Het bleef bij wat schoten op doel van een te grote afstand. In de 75 ste muut bracht Beumer de stand op 4-0 en in de 80 ste minuut mocht ter Horst er 5-0 van maken. Allebei doelpunten waar de M.V.V. 69 defensie wat steken lieten vallen en de mannen van Achilles Enschede wisten daar wel raad mee. Na 90 minuten was de eindstand 5-0 en konden de Marlenaren huiswaarts keren. Dit met de wetenschap dat er nog wel wat moet veranderen om in het nieuwe seizoen toch de nodige punten bij elkaar te sprokkelen. Volgende week de eerste thuiswedstrijd tegen Sportclub Rijssen.