Dames winnen alweer!

Geplaatst op 16-09-2011 19:14.

Woensdag 14 september stond om 19.30 de wedstrijd MVV69 - Enter vooruit op het programma. Dit was verzet ivm de rally.
Mvv begon meteen sterk, iedereen zat strak op de man (vrouw) en we kregen al snel een aantal kansen. Hetty Stevens gaf veel goeie voorzetten maar deze werden vaak onderschept door de enterse dames. Na 20 minuten was het dan toch raak. Gea Haller kreeg de bal perfect op haar slof en schoot de bal strak in! 1-0.
Mvv bleef goed voetballen. En rond de 35 minuten een mooie bal van Svea Olthof op Lisanne Tigchelhoff. Lisanne schoot de bal precies over de keeper heen. 2-0.
Dit was ook de rust stand.

In de 2e helft ging het een beetje gelijk op. kansen over en weer. Toch was het weer mvv die wist te scoren. Lisa Mondeel liep op de keeper af en scoorde! 3-0
rond de 75e minuut wist sparta ook nog te scoren. 3-1. Dit laatste kwartier was spannend, maar mvv wist door goed verdedigers werk de ballen te onder scheppen. We bleven allemaal rustig en tikte lekker met elkaar. Een goede wedstrijd EN weer 3 punten erbij!!! Eindstand: 3-1