ENC '09 - MVV '69

Geplaatst op 03-10-2011 22:11.

Vanaf het begin was het M.V.V.'69 die de wedstrijd dicteerde. Dit resulteerde al in de 10e minuut tot de 0 - 1 voor M.V.V.'69 door een doelpunt van Erwin Poots. M.V.V.'69 bleef ook daarna goed voetballen en gaf E.N.C.'09 geen kansen. Dit duurde tot de veertigste minuut. Het leek wel of de Marlenaren vonden dat ze de thee wel verdiend hadden. Echter E.N.C.'09 kon in de laatste vijf minuten van de eerste helft nog drie keer scoren. De ruststand was dan ook 3 - 1 voor E.N.C.'09.

Na de rust ging M.V.V.'69 wel weer sterk in de aanval en wist door Lars Jansen of Lorkeers terug te komen tot 3-2. Ook kwamen er nog goede kansen om de 3-3 binnen te tikken, maar dit lukte niet. In de laatste minuut was het echter E.N.C.'09 die de 4 - 2 eindstand op het scorebord bracht. Jammer dat deze wedstrijd in vijf minuten tijd kado werd gedaan aan E.N.C.'09.