Marle wint de derby in Daarle

Geplaatst op 15-04-2012 18:49.

Beide ploegen was er veel aangelegen om vandaag de punten te halen in deze derby. M.V.V.'69 begon afwachtend en gaf Sp. Daarle hiermee de kans om het spel naar zich toe te trekken. Het eerste half uur was Sp. Daarle de betere ploeg maar de stand was nog steeds 0 - 0. Daarna gaat M.V.V.'69 zich wat meer met het spel bemoeien maar tot uitgespeelde kansen komt het niet. de ruststand bleef dan ook 0 - 0. Na de rust een op en neer gaand spel waarbij beide ploegen geen uitgespeelde kansen weten te creeren. Dan zo rond de 75ste minuut is het Lammerink die de bal tussen de Daarle verdediging door speelt en Stevens vrij voor de keeper zet. Deze weet de 0 - 1 op het scorebord te brengen. Daarna is het Sp. Daarle die de aanval zoekt om de gelijkmaker te forceren. Dit lukt echter niet en Marle blijft op voorsprong. Dan ver in blessuretijd een mooie aanval van M.V.V.'69 over links met een even mooie voorzet. Deze bal wordt snoeihard binnen gekopt door Leon Jansen of Lorkeers en de 0 - 2 is een feit. Hiermee is de wedstrijd gespeeld en kunnen we terug zien op een sportief verlopen derby.