MVV '69 - Zuid Eschmarke

Geplaatst op 19-11-2012 08:33.

Twee voetballende ploegen die voorzichtig op zoek gaan naar de overwinning. In de beginfase krijgt M.V.V.'69 een paar goede mogelijkheden om op voorsprong te komen. dit gebeurt echter niet. Dan in de 26ste minuut wordt een een speler van Zuid Eschmarke de doorgang naar het doel ontnomen. De vrije schop net buiten de zestien wordt door Teutelink van Zuid Eschmarke snoeihard in de kruising geschoten. 0 - 1 voor Zuid Eschmarke. Hierdoor wordt het opeens een heel andere wedstrijd en is Zuid Eschmarke de betere ploeg. Dan in de 45ste minuut mag El Gharbi toch doorgaan vanuit buitenspelpositie en schiet op slag van rust de 0 - 2 binnen. Dit is ook de ruststand.
Dan na de rust wil M.V.V.'69 graag de aansluitingstreffer maken, maar dit pakt anders uit. Al in de 47ste minuut gaat het mis en Nett van Zuid Eschmarke laat de 0 - 3 aantekenen.
Daarna probeert M.V.V.'69 nog wel van alles, maar verder dan een bal op de lat komen de Marlenaren niet. De eindstand blijft 0 - 3 voor Zuid Eschmarke.