Piksen steekt MVV '69 1 in een nieuw tenue

Geplaatst op 27-01-2015 19:04. Laatst gewijzigd op 27-01-2015 19:10.

Zaterdag 24 januari 12.30, flitsende camera’s veel paparazzi radio televisie de krant noem het maar op. De Nederlandse media was deze middag naar de Leemkamp gesneld om de presentatie van de nieuwe tenues van Marles export artikel nummer 1 bij te wonen. Na een aantal jaar vond sponsor Autobedrijf Piksen het tijd worden voor een nieuw kloffie voor het eerste van MVV '69. 

Enkele maanden geleden had de voltallige selectie zich over het vraagstuk korte of lange mouwen gebogen. Na lang wikken en wegen en hoog oplopende emoties werd besloten om verder te gaan met tenues waarvan de mouwen kort gehouden zijn. Tevens zitten de shirts nu strakker waardoor menig sixpack en horeca spoiler bloot komen te liggen. 

Even terug naar zaterdag, dat de landelijke media geen aandacht heeft voor onze kleine vereniging moge duidelijk zijn. Wij hopen dan maar dat u de 1e alinea als een humoristische dwaling opvat. We waren allang blij dat Heidi Schutte beter bekend als Fotografie Heidi bereid was ons op de gevoelige plaat vast te leggen. 

Wel vond er deze middag een historische gebeurtenis van grote hoogte plaats. Voor het eerst dit seizoen was de voltallige selectie van het 1e aanwezig, we waren dus compleet. Maar toen greep het weer in en werd de wedstrijd tegen de BZSV de Blauwwitters afgelast. Na afloop van de fotosessie werd er nog fanatiek getraind op de gevallen vlokken. 

Volgende week spelen wij om half 3 uit tegen SDC '12 uit Denekamp wij hopen u daar te mogen begroeten. 

Het 1e 

Afbeeldingen