MVV’69 – Lemele 0-0

Geplaatst op 21-01-2020 22:46.

Zaterdag 14-12-2019 
MVV’69 – Lemele 0-0 (gestaakt ’76) wegens weersomstandigheden.

De “buren” uit Lemele kwamen op bezoek op sportpark De Leemkamp, dit is vaak een wedstrijd op het scherpst van de snede. Gezien de stand van de ranglijst doet MVV prima mee en staan de oranje hemden op een prima 8ste plek met 13 punten, Lemele staat op een 6e plek met 20 punten.
Gezien het verloop van de wedstrijd zal je bijna denken dat de rollen zijn omgedraaid, MVV is de betere deze middag en Lemele komt er niet of nauwelijks uit. MVV ziet 2 doelpunten afgekeurd worden en een geweldige vrije trap van Joeri Kosters spat uiteen op de lat. De keeper van Lemele zou de bal van Kosters die op de lat kwam niet meer goed kunnen zien, wat ik misschien ook wel snap want deze was keihard en goed gericht geschoten ;p. Maar toevallig is er een filmpje gemaakt (van de andere kant van het veld) van de vrije trap en hier was duidelijk te zien dat alles goed zichtbaar was, na mijn inziens absoluut geen sprake van slecht zicht en kwam het Lemele misschien ook wel goed uit?…………... Op dit moment is het nog onbekend of de resterende 14 minuten ingehaald worden. We gaan de wintersop in met een 9e plek met 13 punten ( punt er bij op van deze wedstrijd staan we 8 met 14 punten). Beste 1e seizoenshelft sinds het bestaan van de club !! LEKKER MAN!! Wij wensen u alle fijne feestdagen en een sportief 2020.
28 dec doet MVV mee met het Protos Weering toernooi en spelen ze de wedstrijden in Zuidwolde in sporthal Wessels Boer. Graag zien we u dan!