MVV’69 wint verrassend maar wel zeer terecht van ATC’65

Geplaatst op 04-10-2020 11:56.

Het is weer zaterdag en voor velen van ons de mooiste dag van de week. Want zaterdag is voetbaldag!  
Buiten alle Corona perikelen om kan er gelukkig nog gevoetbald worden. De oranje brigade stond vandaag een stevige klus te wachten want ATC’65 uit Hengelo kwam vandaag op bezoek op het gezellige sportpark de Leemkamp. 

De club met de bijnaam “Fakkeldragers” van oud voorzitter Joop Munsterman wil graag richting 3e klasse maar kreeg vandaag te maken met een goed spelend en scherp MVV’69. De ploeg van trainer Visscher wist de wedstrijd met 2-0 te winnen door 2 doelpunten van Stefan Eektimmerman, de pijlsnelle aanvaller van MVV’69.  

Atc was veel aan de bal deze wedstrijd maar tot grote kansen leidde dat niet daarentegen  was MVV dodelijk op de counter. Door goed verdedigend hun mannetje te staan sloegen ze toe in de omschakeling. Trainer Visscher had het verdedigend gezien iets anders neergezet dan normaal zo speelde Huiskes linksback en Kosters laatste man.  De 2e helft kwam Atc wat sterker uit de kleedkamer maar kansen creëren was vandaag niet hun ding. MVV stond dan ook weer met man en macht en in volle overgave te strijden voor de 3 punten.  Het veldspel was overduidelijk voor Atc dat voetballend de betere ploeg is, maar zoals altijd stonden de mannen van trainer Visscher keihard te werken! Complimenten aan de mannen is het oranje, een zeer knappe prestatie en zo zie je maar weer hard werken loont! Een verdiende overwinning voor de mannen van MVV en zo dendert de oranje trein weer door. 

Zaterdag 3 okt hebben we een “rustdag” 
Dinsdag 6 oktober de wedstrijd voor de tukkercup tegen Barbaros (zaterdag) en zaterdag 10 oktober een competitie wedstrijd thuis tegen Juventa’12. Helaas voor u en ons mogen we geen publiek ontvangen maar we proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden.