De handrem gaat los bij trekkerslep Marle

Geplaatst op 29-03-2007 09:54.

Het paasweekend Marle is weer in aantocht. Een jaarlijks terugkerend evenement voor alle boeren, burgers, autocrossers en trekkersleppers.
Het programma is dit jaar als volgt:
Vrijdag 6 april Autohunting aanvang 16.30 uur met de klasse standaard en natuurlijk de stoere damesklasse.
Aansluitend zal in de feesttent het plaatselijk talent Karlien mondeel met haar band CREEBLES de zaak op stelten zetten. In de pauze kunt U een optreden van de marlese Countydansers aanschouwen. Deze avond beloofd supergezellig te worden.

Zaterdag 7 april wederom een Autohunting maar nu met de vrije klasse en de sprinters. Hier wordt de snelheid pas echt opgevoerd en komt er stuurmanskunst en ervaring bij kijken. Het beloofd een spektakel te worden en ook hier geld aanvang 16.30 uur. Na afloop zal in de tent voor ons optreden de formatie Tickit to Go, een graag geziene gast in Marle. Een band waar pit in zit, en waarbij U de zondag voor nodig zult hebt om bij te komen. Dit bijkomen zal nodig zijn voor de grandioze Trekkerslep op maandag.

Maandag 9 april Trekkerslep aanvang 10.00 uur.
De Handrem gaat los bij trekkerslep Marle.
Een Trekkerslep van formaat, een die je overal niet ziet. Er komen maarliefst 130 deelnemers aan de start in verschillende klassen landbouwtrekkers, de niet-standaard klassen en natuurlijk de superstandaard, met als klap op de vuurpijl de demonstatie van een 4,5 ton supersport trekker.
Om plusminus 15.00 uur barst het feest los in de tent. Voor ons zal optreden de Drentse boeren rockgroep JA DAT ZAL .
Net als voorgaande jaren is er natuurlijk aan de kleintjes gedacht. Deze kunnen hun rijvaardigheden tonen in de overdekte racebaan of zich uitleven op het populaire springkussen. Hier hebt U als ouders geen omkijken meer naar. Het beloofd een gezellig weekend te worden. Last van files zult U in Marle niet hebben, wij zijn goed toegankelijk en hebben ruime gratis parkeergelegenheid.
Kom naar Marle om dit gigantische spektakel te aanschouwen!