Huldiging Herman van der Vegt

Geplaatst op 6-12-2008 12:51.

Een tijdje geleden is Herman van der Vegt onderscheiden met de gouden KNVB-spel. Hieronder nog het bericht van TC Tubantia op 8 november 2008:
--------------------------------
KNVB-goud Van der Vegt
MARLE - Marlenaar Herman van der Vegt is deze week in het clubhuis van MVV'69 onderscheiden met de gouden KNVB-speld voor al het werk dat hij de afgelopen 39 jaar voor deze voetbalvereniging uit de Hellendoornse buurtschap Marle heeft gedaan.

Van der Vegt kreeg het ereteken opgespeld door KNVB-afgevaardigde Ate Brunnekreef. Van der Vegt was één van de leden van het eerste uur en viert volgend jaar samen met MVV'69 het veertigjarig jubileum. Hij was de afgelopen tientallen jaren op allerlei fronten actief voor de club. Als speler, leider en bestuurslid en als zodanig onder meer betrokken bij de opvang van scheidsrechters, materiaalonderhoud, indeling van de kleedkamers en het draaien van bardiensten.
--------------------------------


Zelfs sinterklaas kwam er aan te pas:Er zijn nog enkele foto's meer gemaakt tijdens de ledenvergadering betreft deze huldiging, en deze staan in het fotoboek.