Terugkijkend op de revue

Geplaatst op 4-05-2009 16:02.

Vrijdagavond 17 april j.l. is door leden van S.V.Z.W. (Spölt Veur Ziene Wille) een jubileumrevue in het dialect gespeeld, waarin de geschiedenis van MVV69 op de bühne werd gebracht, in het kader van het 40-jarig jubileum. De revue genaamd "Van schoap'nweide noar kunstgrös?" werd op humoristische wijze gebracht. Met behulp van beamer apparatuur werden de sketches nog levendiger en kon het publiek uit volle borst mee zingen tijdens het welkomslied, leiderslied en slotlied.
Bij deze willen we de leden van S.V.Z.W. hartelijk bedanken voor hun inzet. Het publiek heeft erg genoten en we kunnen dan ook terug zien op een geslaagde avond.


De E-pupillen verleenden hun medewerking aan de revue door mee te doen bij het welkomslied.


Bestuursvergadering in het verleden.


Bestuursvergadering heden: deze sketch vertoont het verschil tussen een bestuursvergadering van 40 jaar geleden met de huidige situatie.


Langs de liene: twee supporters op leeftijd nemen tijdens een voetbalwedstrijd het voetbal,de voetballers en het bestuur binnen de vereniging op de hak.


De grasstyliste: zij dacht dat ze aangenomen was als verzorgster voor het 1e. Maar achteraf blijkt dat ze aangenomen was als verzorgster voor het kunstgras.......!


Generatiekloof: opa die zweert bij gewoon gras, en kleinzoon die opa probeert te overtuigen dat spelen op kunstgras veel beter is.


De koffiedame: ontboezemingen van "Gerrie" de koffiedame uit de kantine.


Afzeggedrag: een sketch waarin de leider van het 3e elftal, samen met zijn vrouw als voorbeeld zijn genomen.


Leiderslied: de leider wil het eens hebben over het gedrag van de spelers, hij doet dit niet met woorden, maar hij heeft een nieuwe methode ontdekt: n.l. zingen!

Refrein van dit lied gaat als volgt: (melodie: Ga maar weg, van Jannes)

Schop die bal, ik zeg kom schop die bal.
Wij zijn veel beter dan die ander, dus geen geklungel met elkander.
Schop die bal, ik zeg kom schop die bal.
Een mooie voorzet, schop op doel is alles wat ik van je vraag.


Voetbalvrouwen: hoge hakken en druk met cosmetica dat zijn de voetbalvrouwen die langs de lijn staan en geen verstand van voetballen hebben, maar over alles wel een duidelijke mening hebben. Tenminste.....


Het slotlied.