Kroonappels, Buurthuus de Leemkamp

Geplaatst op 7-03-2013 19:24.

Beste allen,

In Marle hebben wij een prachtige mooi vernieuwde accommodatie waar wij trots op zijn. De voetbal maar ook vele andere verenigingen maken gebruik van deze accommodatie.  Op maandag komen er bijvoorbeeld drie groepen die o.a. Salsa dansen. Het koken voor ouderen is een succes de Marlese Boerendansers de Country club biljarten oudere soos etc maken gebruik van Buurthuus de Leemkamp Marle. Maar denk ook aan de stichting supporters Marle die al weer druk bezig zijn met het Paasweekend.

Ter gelegenheid van de aankomende inhuldiging zoekt het Oranje Fonds samen met iedereen in het Koninkrijk naar de mooiste, beste, succesvolste en leukste sociale initiatieven in de categorieën Jeugd, Buurt en Helpende Hand. Zo wijst het Oranje Fonds samen met alle Nederlanders de nieuwe Koning en Koningin de weg naar bijzondere maatschappelijke organisaties overal in het land. De uiteindelijke winnaars ontvangen €50.000,= én een Appeltje van Oranje!

Ons Project Zicht op Marle Buurthuus De Leemkamp is aangemeld in de categorie BUURT. Wij hopen natuurlijk dat wij voldoende stemmen krijgen om te winnen!

In het weekend van 15, 16 en 17 maart kunnen alle Nederlanders één stem per categorie uitbrengen op de favoriete initiatieven uit hun eigen gemeente.

Kunnen wij ( BUURTHUUS DE LEEMKAMP) op uw stem rekenen?

Breng online uw stem uit op:
www.kroonappels.nl
• Ga dan naar kies een gemeente en klap deze open
• Dan zoeken naar Hellendoorn
• Dan bekijk initiatieven deze ook open klappen
• Dan kom je uit bij Hellendoorn eerst krijg de dan jeugd maar ga naar buurt en
dan zie je BUURTHUUS DE LEEMKAMP.

Dus stem in het weekend van 15, 16, 17 maart op BUURTHUUS DE LEEMKAMP.

ZIJN ER VRAGEN OF LUKT HET NIET MAIL OF BEL MIJ WANT HOE MEER STEMMEN WIJ KRIJGEN HOE MEER KANS WIJ MET ONS ALLEN MAKEN OP EEN MOOI GELD BEDRAG

Wij hopen dat we op uw stem mogen rekenen!

Met vriendelijke groeten,
Namens de Beheers commissie

Gerrit Haselhorst
gerrit.haselhorst@kpnmail.nl