A.s. zaterdag beslissingswedstrijd kampioenschap dames

Geplaatst op 11-05-2014 20:17.

Let op: De wedstrijd begint om 11:00 uur thuis op sportpark de Leemkamp. Tegenstander is vv Bruchterveld VR2. U bent allen van harte uitgenodigd om de dames te komen aanmoedigen!

Afgelopen zaterdag was het een spannende uitwedstrijd voor de dames: Alleen bij winst is er sprake van een beslissingswedstrijd met VV Bruchterveld VR2 om het kampioenschap. De zenuwen gierden uiteraard al dagen door het lichaam en op deze druilerige zaterdagmiddag werd op het kunstgrasveld bij KOSC de aftrap verricht. In vrij korte tijd werd het al vrij duidelijk dat de dames van Marle de overhand hadden: De 0-1 werd snel binnengetikt en eveneens werd de voorsprong binnen redelijk korte tijd verdubbeld. Dat was enigszins een geruststelling maar je zag dat het even kantelde, speelden dan toch de zenuwen op?

Het vertrouwen bleef uiteraard en het saldo werd verhoogd. Meegereisde supporters scandeerden van onder hun parapluutjes al 'tien tien tien!'. Dit natuurlijk niet zonder reden: Op basis van het doelsaldo wordt het terrein  bepaald waar de beslissingswedstrijd plaats zal vinden. Ook de dames kregen dit door en zette nog eventjes door in de bittere kou. De score werd vergroot naar 5-0: Een beter doelsaldo dan Bruchterveld op dat moment. Je zou dan zeggen dat de wedstrijd gespeeld is, maar de spanning bleeft, want een tegendoelpunt lag op de loer. Gelukkig werd de bevrijdende 6-0 keurig via onderkant lat in het netje gelegd en was de wedstrijd gespeeld. Op naar zaterdag :-).