MVV '69 is twee jeugdige scheidsrechters rijker

Geplaatst op 20-11-2015 18:26. Laatst gewijzigd op 20-11-2015 18:29.

Op dinsdag 17 november hebben twee D-pupillen van MVV ’69 met goed gevolg de kennismakingscursus pupillenscheidsrechters van de vereniging S.N.O. in Nijverdal afgerond. Na 6 avonden spelregel kennis, een conditietraining en het fluiten van een pupillenwedstrijdje, wachtte Jesse Hulsman en Jelmer Ekkel het welverdiende papiertje!

Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken (S.N.O.) organiseert in het kader van het kennismaken-met-sport-project van de Gemeente Hellendoorn al jaren een kennismakingscursus fluiten voor kinderen uit groep 8. Er werden niet alleen spelregels geleerd, maar ook  bijvoorbeeld hoe je een wedstrijd moet voorbereiden of hoe je de sfeer van een wedstrijd  moet aanvoelen. Kortom alle onderdelen van het scheidsrechters vak kwamen aan bod. Tijdens de slotavond op 17 november mochten alle deelnemers, waaronder Jesse en Jelmer  de opgedane kennis in praktijk brengen. Daarna volgde de uitreiking van de S.N.O.- en KNVB certificaten.

MVV ’69 feliciteert Jelmer en Jesse met het behaalde succes en wensen jullie veel plezier bij het begeleiden van onze eigen E- en F- pupillen wedstrijdjes. 

Afbeeldingen