De nieuwe kledinglijn voor het 2e elftal!

Geplaatst op 12-03-2018 20:38. Laatst gewijzigd op 12-03-2018 20:49.

Link naar het artikel in het Twents Volksblad: https://www.twentsvolksblad.nl/nieuws/algemeen/372821/nieuw-sponsor-tweede-mvv-69-als-we-nu-geen-kampioen-meer-worden-

HELLENDOORN - Het tweede elftal van MVV'69 heeft onlangs voor het eerst in het nieuwe tenue gespeeld. Het team heeft een nieuwe sponsor bereidt gevonden om nieuwe tenues, trainingspakken en tassen beschikbaar te stellen. Tegelzetbedrijf Winters uit Hellendoorn heeft de nieuwe kledinglijn verzorgd.

De staf is ook in een nieuw jasje gestoken: warme winterjassen en trainingsjassen behoren bij de nieuwe kledinglijn.

Het tweede elftal is dit jaar in sportief opzicht erg vooruit gegaan. Het team is als tweede op de ranglijst uit de winterstop gekomen en doet het daarmee goed. Er wordt meer aansluiting gezocht met het eerste elftal en de trainingen zijn verbeterd waardoor de plek op de ranglijst in de zesde klasse prima naar wens is van het elftal.

Sponsor Tegelzetbedrijf Winters is zelf speler in het tweede elftal en voetbalt vele wedstrijden met het team mee. Hij ziet dat het team goed presteert en toen Winters het team zaterdag in de nieuwe kleding zag zei hij 'als we nu geen kampioen meer worden weet ik het ook niet meer'.

De tweede seizoenshelft wordt er dan ook verwacht dat de sportieve prestaties zo blijven doorgaan.

Afbeeldingen