ON - MVV'69 2

Geplaatst op 25-02-2007 17:39.

Bij deze een verslag van de wedstrijd van het tweede elftal van onze plaatselijke trots.

Afgelopen zaterdag zijn we met onze selectie afgereist naar het nabij het Polman-stadion gelegen Oranje Nassau.
Hier aangekomen, bleek dat we enige problemen hadden met de spelerspassen, waardoor we maar met 10 voetballers aan de wedstrijd begonnen. Dit leidde er in de opstelling toe, dat er achterin 1 op 1 gespeeld werd.
Onze jongens begonnen getergd aan de wedstrijd en konden lange tijd goed opboksen tegen de elf van ON. Een rake kopbal uit een corner en een stiffie over Bosch zorgde voor een 2-0 ruststand. In de rust meldde schoale zich met een rugblessure waardoor het 10-tal gereduceerd werd tot een 9-tal.
De ongelijke strijd werd in de tweede helft voortgezet, waarbij MVV nog een aantal doelpunten om de oren kreeg. Het hoogtepunt van de wedstrijd was het magistrale doelpunt van Herald Hutterd, die met een verwoestend rolletje de keeper poortte en zo de tegentreffer op het scorebord bracht.
De eindstand was 7-1.