MVV '69 wint verdiend van Daarlerveen

Geplaatst op 10-03-2007 18:51.

Gezien de uitslag van de eerste wedstrijd in Daarlerveen had het eerste elftal van MVV '69 vandaag iets goed te maken.
Dit was gelijk goed te merken want MVV '69 kwam fel uit de startblokken, hetgeen in de 10e minuut resulteerde in een goede kans voor Peter Schuttevaar. Deze schoot echter alleen voor de keeper van Daarlerveen te zwak in.
Verder was het overigens een wedstrijd zonder veel kansen maar heel veel strijd. In de eerste helft kreeg MVV '69 nog één kans, maar opnieuw was het Peter Schuttevaar die te weinig deed met de hem geboden ruimte. Daarlerveen kreeg ook nog een goede kans, maar in vrije positie schoot de rechtsbuiten de bal hoog over.
In de tweede helft was een gelijk spelbeeld te zien met weinig kansen over en weer. Tot in de 60e minuut Wim Stevens de ruimte in werd gestuurd en hij in het zestienmetergebied onderuit werd gehaald door Minkjan. Dit betekende een strafschop voor MVV '69 en de tweede gele kaart voor de speler van Daarlerveen. De strafschop werd door Ronald Sasbrink onberispelijk in geschoten.
In de rest van de wedstrijd drong Daarlerveen wel aan maar kansen leverde dit niet meer op. MVV '69 had nog wel enkele goede kansen om de wedstrijd definitief te beslissen, maar faalde in de afwerking. De wedstrijd eindigde derhalve in een verdiende overwinning voor MVV '69.
Volgende week in de altijd lastige uitwedstrijd tegen Drienerlo hoopt het eerste elftal van MVV '69 opnieuw een goed resultaat te boeken.