MVV '69 B1 - DETO B2

Geplaatst op 11-03-2007 10:34.

De wedstrijd tegen DETO B2 stond zaterdag 10 maart weer op het programma. Dit seizoen is 2 maal eerder gestreden tegen deze ploeg. Eenmaal in de beker, 1-1, en eenmaal in de competitie, 3-5 in ons voordeel.
Het vermoeden bestond aan onze zijde dat er weer zoals gewoon – in voorgaande duels althans – B1 spelers meespelen. En dat was ook correct, alhoewel sommige B2 spelers nog bleven ontkennen dat ze in B1 voetbalden, terwijl ze met kop en schouders boven het voetballend niveau van de B2 uitstoken. Kortom een wedstrijd die nog niet zo snel beslist zou worden.
In de eerste helft werd er van beide kanten fanatiek gestreden, maar Marle had toch meer kansen, maar daar moet bij gezegd worden dat DETO ze ook wel had. Marle maakte het niet af in de eerste helft, terwijl dat wel had gemoeten. De verdediging van ons was nog niet al te wakker, en zo kon DETO het doel makkelijker naderen. Maar helaas voor hun, gelukkig voor ons, scoorden ze niet. We gingen de rust in met 0-0, terwijl er voor ons toch meer in had gezeten.

Alle foto's te vinden in het fotoboek

De tweede helft paste DETO een wissel toe, een speler die in principe alles alleen dacht te doen, maar ook in feite de beste speler er af was. Dit mocht niet echt baten, totdat een terugspeelbal o.i.d. op Remco werd geschoten. Deze mistte hij te trappen, en zodoende een onverdiende 0-1 voor DETO. Maar binnen enkele minuten werd de gelijkmaker gemaakt, want DETO verdiende het niet om te winnen. Kort daarop werd de 2-1 gescoord, waardoor we 3 punten zouden hebben. Helaas was dat niet het geval. Door wat ongelukkig geknooi achterin kwam de bal voor de voeten van een DETO’er, die vervolgens er wel raad mee wist en er in schoot. 2-2 dus. Tot de laatste minuut werd er nog fanatiek gestreden, aan beide kanten weliswaar, maar je kon zien dat sommigen vermoeid raakten.

Volgende week staat er nog geen competitie / beker wedstrijd op het programma, dus dat betekent dat we vrij zijn.