B1 - DOS '37 B2

Geplaatst op 31-03-2007 19:32.

In de vroege ochtend op de Marlese velden moest er weer gevoetbald worden, en wel tegen DOS ’37 uit Vriezenveen. De vorige keer in Vriezenveen, krap een maandje geleden, werd het 1-7 in ons voordeel, maar het was toen een wedstrijd vol met onbenutte kansen, het had wat dat betreft wel 30 nul kunnen zijn.
Hoe dan ook begon deze wedstrijd om tien uur ’s ochtends met een complete selectie m.u.v. Lieke die het weer nodig vond om te gaan werken. Het balletje rolde voortdurend rond op de helft van DOS ’37 die het in het begin v/d wedstrijd volgensmij al niet meer zag zitten. En zodoende werd het weer een doelpuntenfestijn, waar men de tel al snel kwijt raakte. De ene bal na de andere vloog langs de oren van de DOS ’37 doelman, en zo was het bij de thee alweer 6-0, met andere woorden het was al gespeeld. Eigenlijk was het niet nodig om verder te voetballen, maarja het moet allemaal even gebeuren voor de formaliteit, dus werd er de 2e helft ingegaan met hier en daar een positionele wijziging, om te kijken of het wat uitmaakt. Er werd niet echt veel gecombineerd, en er zat ook wel meer in gezien de vrije ruimtes. Dat alles te danken aan de o-zo-fanatieke spelers van DOS ’37, die er eigenlijk nog voor jan lul stonden. Dus besloten ze maar om ons enigszins lastig te vallen door op de enkels te trappen enzovoort, omdat ze het simpelweg niet winnen konden. Helaas speelde we tegen nog een 12e man, want de scheids zat ons ook niet bepaald mee. Afijn we waren nog aan het voetballen en niet aan het afdwalen.
In de 2e helft werd er nog 3 maal gescoord door ons, wat eigenlijk makkelijk in het kwadraat had gemoeten, maarja niet iedereen weet wat een kwadraat is. DOS ’37 scoorde ook nog één maal, door een klutsbal met een corner, de bal had gekopt moeten worden maar dat werd niet gedaan.
En zodoende was het een saaie wedstrijd voor sommigen omdat er niks te doen was.

Volgende week zaterdag moeten we tegen SCD ’83 B2, en dat belooft wat, want die waren vergeleken met andere tegenstanders véél fanatieker. Dus we moeten an de bak.