VV Hellendoorn 6-MVV69 3

Geplaatst op 06-04-2007 11:55.

Zaterdag 31 maart 2007 was het dan zover! Voetbal'n tegen die knuppels van VV Hellendoorn 6. Altijd sportief en gezellig, MAARRRRRRRR geen kadootjes weg geven tegen het Helderse volk. De wedstrijd verliep geheel volgens planning, zoals de coach a.i. wenste. We stonden dan ook vlot achter met 1-0.
De vreugde was natuurlijk van korte duur, dus kwam Jos Dubbink een keer met op (dat doet ie maar 1 keer per wedstrijd!! Anders moet hij aan het zuurstof) en schoof met een droge knal de bal in het netje achter de keeper. Zo 1-1 en treurende gezichies bie det volk van Helder'n! Het werd nog gekker want we kwamen zelfs voor met 2-1 en 3-2. Maar toen kwam het gevalletje scheidsrechter! Wij hadden al gezien dat de goede man tijdens de rust gezellig thee zat te drinken met het team van VV Hellendoorn 6. Een omkoopschandaal hing in de lucht!!!! En wel ja vlak voor de wedstrijd staat Huzen van VV Hellendoorn 6 wel 30 meter buitenspel! Onze vlagger stak natuurlijk zijn vlag op (ook al was het nog geen vlaggetjesdag), maar de scheidsrechter dacht aan het forse bedrag welke hij overgemaakt zou krijgen als hij niet zou fluiten. U raadt het natuurlijk al......... hij floot niet.....!!Deceptie, emotie, godv........ enz. Een koude douche dus, maar in de kleedkamer waren de doches wel warm natuurlijk.
Toen maar de emoties verdronken met de jongens van VV Hellendoorn 6. In het kader van de het toch altijd vriendelijke uitwisselingsproces hadden wij voor de jongens iets te overhandigen, nml. een krat bier in de prachtige kleur oranje, met geheel in kleur meegespoten flesjes (Bertjan bedankt).
Van de heren van Hellendoorn ontvingen wij een identiek kracht, maar dan in de kleuren van Hellendoorn te weten rood en blauw. De flesjes in dit krat waren echter niet mee- gespoten in de kleur.Dat het een late en dolle boel zou worden laat zich raden. De middag werd zelfs nog bijgestaan door de creatieve kale geest in de persoon van Gait Dam.
Smoke under Water en ja zelfs een zeehond liet nog van zich horen.
Om de hongerige mondjes te stillen werd door ondergetekende maar iets geregeld in de vorm van droge worst van Slagerij Kamphuis. Die gingen er in als een preek in een ouderling.
Tegen sluitingstijd werd ons vriendelijk verzocht de kantine te verlaten. Er zijn nog personen geweest die naderhand hun heil hebben gezocht in diverse openbare gelegenheden in het dorp Hellendoorn. Ook is hierbij het krat van VV Hellendoorn op trieste manier tot zijn einde gekomen. De heer Kloosterman dacht het gevaarte op de fiets te kunnen houden, maar helaas....

Het bleef nog lang onrustig!!
Zie ook de diverse foto's op de site.

Arjan Kamphuis